Він так нічому і навчився: Якщо Савченко "троянський кінь" Кремля - Путін летить, як фанера над "Парижем" - блогер

Якщо в Росії дійсно думають, що заяви Савченко про вибачення перед Донбасом, федералізацію, а також Майдан і антимайдан будуть сприйняті українським народом, то це означає, що в Кремлі нічого про нього не знають, вважає Сергій Таран.

Ілюстрація:uainfo.org

Український політолог та блогер Сергій Таран розповів, чому плани Путіна не будуть втілені в життя. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Якщо Надія Савченко - це проект Кремля, то це дуже добре для України. Тому що це означає, що Путін зовсім нічого не знає про те, що зараз відбувається в Україні". - вважає Таран.

На його думку, якщо в Росії дійсно думають, що заяви Савченко про вибачення перед Донбасом, федералізацію, а також Майдан і антимайдан будуть сприйняті українським народом, то це означає, що в Кремлі нічого про нього не знають.

"З такими заявами Савченко ніколи не стати президентом України, а Кремлю - ніколи не мати реального впливу на те, що відбувається в нашій країні", - повідомив блогер. "Україну" "не відчувають" в Кремлі, а отже Путіну її не змінити", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...