Вінниччина, цікаве співпадіння: Леніну відсалютують авіабомбами, знайденими на день народження Гітлера

Небезпечні боєприпаси, вірогідно, часів Другої світової війни, знаходяться під охороною поліції. Їх знищення призначене на 22 квітня. Цього дня, як відомо, народився Ленін.

Нещодавно на Вінничині, поблизу селища Писарівка виявлено декілька півтонних фугасних авіаційних бомб та артилерійських снарядів, найвірогідніше - часів Другої світової війни, повідомляють "Патріоти України" з посиланням на джерела у регіональному підрозділі ДСНС.

20 квітня, тобто на день народження Гітлера, при додатковому обстеженні піротехніками аварійно-рятувального загону головного управління ДСНС у Вінницькій області виявлено ще три бомби ФАБ-500.

Нині небезпечні знахідки охороняє поліція. Знищувати авіабомби збираються 22 квітня - тепер вже на день народження вождя світового пролетаріату Володимира Леніна (Ульянова).

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Настя Каменських у відвертому образі виступила на американському ТБ

середа, 1 травень 2024, 19:55

Українська співачка Настя Каменських продовжує будувати кар'єру за кордоном. На ранковому шоу Despierta America на каналі Univision артистка презентувала свою нову іспаномовну пісню Moloko, яку раніше розкритикували у Мережі, нагадують Патріоти України...

Детонація вийшла особливо яскравой: У Луганській області вибухнула вантажівка окупантів із боєприпасами (відео)

середа, 1 травень 2024, 19:29

Російські пабліки показали відео палаючої вантажівки російських військових у тимчасово окупованій Луганській області. Кадри публікує російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, кадри зняті в тимчасово окупованому Свер...