"Віталічок, ти ідіот!", - Сергій Притула про крайній скандал у Києві

Відомий телеведучий і шоумен Сергій притула розповів, що вже мав нагоду "познайомитися з неадекватом Віталієм Седюком особисто.

Пранкер Седюк шокував глядачів під час виступу Джамали. Фото: Сегодня.

Відомий телеведучий та шоумен Сергій Притула гостро висловився щодо вчинку пранкера та журналіста Віталія Седюка на Євробаченні-2017. Притула зізнався про своє бажання відлупцювати Седюка який оголився під час виступу Джамали. Про це телеведучий написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Притула пригадав своє знайомство з Седюком, коли той 10 років тому прийшов проходити практику в програму "Підйом" на "Новому каналі". Шоумен описав пранкера, як ідеального практиканта-журналіста. Проте хлопець показав себе на корпоративній вечірці зовсім з іншої сторони.

- Екзамен хлопчина тоді не здав: висьорбав мій коньяк, який дівчатка-журналістки дбайливо тримали до моменту, коли я закінчу вести корпоратив і приєднаюсь до застілля. Впився, як маленьке поросятко, почав бездарно залицятись до "новоканальських" красунь і, коли спіймав облизня, облив одну водою з пляшки, – йдеться у повідомленні Притули.

Проте, за словами телеведучого, навіть після цього Седюк не заспокоївся: "На піку неадекватності практикант підсів до мене і сказав: "Притула, йдемо бити Педана!" Чимось йому Саня не вгодив, а чоловік знав, до кого звернутись".

"Вивів я хлопаку з "бєсєдки", поставив під деревом і набив кулаком. Ні, не по лицю. Просто, як цвяшок молотком, по голові, по-хлопськи", – продовжив шоумен.

Він додав, що сутичку припинили дівчата.

- Так от, коли цей дурік вчора крутив голою с*акою перед Джамалою, я дуже шкодував… шкодував, що мало дав тоді по тій дурній голові на корпі в "Розгуляєво"!, – наголосив Притула.

"Віталічок, ти ідіот! Ти просто кон*ена істота. Постарайся не потрапляти в радіус мого перебування і махай своїм задом на сімейних святах, думаю, вся родина буде тобою пишатись! Барана кусок!", – гнівно резюмував телеведучий.

Нагадаємо, у фіналі Євробачення-2017 під час виступу Джамали один з глядачів вийшов на сцену, зняв штани і показав голий зад.

Пізніше стало відомо, що це відомий пранкер Віталій Седюк, який неодноразово шокував своїми витівками глядачів усього світу.

Шокуючий вчинок Седюка і дії правоохоронців прокоментував міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт у Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...