Та в нього і пика, як задниця: Аваков продемонстрував, як підлеглі "прийняли" хулігана, котрий зганьбив Україну на "Євробаченні" (фотофакт)

Суд повинен обрати провокатору запобіжний захід за статтею 296 ч.3 (хуліганство з обтяжуючими обставинами) - від штрафу до п'яти років позбавлення волі, наголосив міністр.

Затриманий Віталій Седюк. Фото:facebook

Скандальний вчинок Віталія Седюка, який під час виступу Джамали на фіналі "Євробаченн" вискочив на сцену, щоб показати свій голий зад, обурив дуже багатьох. Порушника відразу після інциденту затримали. Про це на своїй сторінці в Facebook написав глава МВС Арсен Аваков, передають Патріоти України.

"В ответ на запросы по поводу идиота, оголившего свой зад перед 200 миллионами телезрителей. Седюк - украинский гражданин. Во время выступления нашей Джамалы, с его слов - он решил реализовать свое хобби, так как "неофициально работает провоцирующим журналистом".

Был задержан охраной конкурса, при участии полиции - оказывал сопротивление при задержании. В порядке ст.208 КПК Украины задержан на 72 часа до суда, который выберет ему завтра меру пресечения по статье 296 ч.3 (хулиганство с отягчающими) - от штрафа до пяти лет лишения свободы.

А пока.. этот позор страны, сможет реализовывать свое "хобби" в тюремной камере изолятора временного содержания. Правда, показывать зад тамошним обитателям, наслаждаясь своим "хобби" - я бы ему не советовал" - написав міністр.

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...