"Влаштували обшук гостей і викинули одного з вікна": Блогер про те, як нові українські поліцейські перетворюються в старих "мєнтів"

В Херсоні двоє нових патрульних у неробочий час п'яні на вечірці через якісь приступи делірію влаштували обшук гостей і викинули одного з них з вікна.

"На наступний день вже в формі приперлися разом з іншими колегами до лікарні, погрожували постраждалому і взагалі вели себе як мусора", - пише на своїй сторінці у Facebook Катерина Гандзюк, передають Патріоти України.

"Ці двоє мають за скоєне відповідати по закону і, звісно, я слабо собі уявляю, як вони можуть продовжувати працювати в патрульній поліції. Ті самі питання і до їх колег, які приходили до лікарні тиснуть на постраждалого. Якого чорта??

Керівництво патрульної поліції дало прес-конференцію, де повідомило, що всі поліцейські, які були на дні народження (3 офіцери і 1 сержант), відсторонені від служби, але вже зараз, не розкриваючи таємницю слідства, є покази, ніби постраждалий впав з балкону сам.

Не дуже хочеться розбиратись в тому, як задорно вміє бухать поліція, всяке буває. Читала смішну історію, що отим, які побили чувака, здалося, ніби він таємно писав на диктофон їхню розмову (дуже секретну і цікаву, я впевнена, мало шо є секретнішим і цікавішим за бухе варнякання). Але менш з тим. Хочеться звернути увагу на кілька тривожних сигналів, які для мене є симптомами змусоріння патрульки, а це викликає неабиякий сум, адже це чи не єдина реформа, яка хоч якось, але вийшла.

1. Не треба казать одразу, що постраждалий впав сам. Звісно, що сам, без ансамбля і інструктора. Оцих історій про "сам упал" ми вже наслухались.

2. Якусь дурну манеру взяли кликати на прес-конференції пул лише зі своїх журналістів.

3. "Страшна помста" тим активістам і журналістам, які зробили історію публічною. На них натравили ісконно мусорской пул комерційної громадськості, я по журналу перевірила - всі в дєлє. Мєрзость, потім цими помощнікамі поліції нормальні люди в регбі грають на заходах.

Сподіваюся, за старою традицією завтра з зачитування цього мого посту почнуть наради у кількох відомствах, така моя доля популярного сєльского блогєра. Аби вам було зручніше, одразу поясню, що я хотіла цим сказать.

Патрульна поліція, не ведіть себе як мусора, не слухайте старших товаріщєй, ваша сила у відкритості і людяності. Нема нічого складного в тому, аби не прикривати животних, навіть якщо вони колеги. В Україні саме отакий бєзпрєдєл людей в погонах викликає прадавній дух повстання, погромів і революцій. Ні тарифи, ні зубожіння, ні погані дороги, ні затримані зарплати, ні корупція, нічого так не бісить українця, як новина про мусорів, що на долю секунди подумали, ніби можуть проявляти безкарне насильство до інших людей."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...