"Вынесли, что смогли унести и бегом смотались": На Харківщині селищна громада вигнала з храму московського попа (фото)

Священик Московського патріархату був змушений покинути село після зборів парафіян, які пройшли дев'ятого лютого.

Храм на Харківщині, з якого вигнали священика Московського патріархату. Фото:Facebook

В Ізюмському районі на Харківщині парафіяни місцевої церкви вигнали священика Московоского патріархату. Про це написав у своєму Facebook священик Української православної церкви Ілля Зеленський, передають Патріоти України.

"В Харьковской области, Изюмской районе, в с.Бугаевка произошло уникальное событие.... Громада села указала на дверь Московскому Патриархату. Позавчера, 9-го февраля прошли сборы громады села, а уже на следующий день епископ Изюмской епархии расположенной в Харьковской области, Елисей(Иванов), паковал чемоданы.

Правда, делали это они тишком-ладком дабы не возбуждать страсти в селе. Приехали на мерседесе и двух джипах толпа священников вместе с Елисеем, открыли храм, вынесли, что смогли унести и бегом смотались. Громада села выбрала Киевский Патриархат !!! Слава Украине !!!", - повідомив український священик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...