"Внезапно": Дружина терориста "Мотороли" прокоментувала новину про свою "загибель"

Незаконна дружина російського найманця відреагувала на повідомлення про свою загибель дописом у соцмережі ВКонтакте.

Олена Павлова з чоловіком терористом Моторолою. Фото:соцмережі

В українських ЗМІ у вівторок, 23 лютого, з'явилася інформація про те, що дружина терориста самопроголошеної ДНР "Мотороли" Олена Павлова нібито загинула в жахливому ДТП. Зокрема, ряд українських видань опублікував інформацію про те, що дружина бойовика загинула, коли прямувала з Донецька в Єнакієво, зазначають Патріоти України.

За відомостями журналістів, дівчина сама керувала автомобілем, коли виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася з тягачем "Урал" бойовиків ДНР, пише РЕН ТВ.

Крім того, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що разом з Павловою загинули два охоронці, а ще один опинився в реанімації.

Варто відзначити, що дружина відомого бойовика відреагувала на цю інформацію, опублікувавши відповідний допис на своїй сторінці в соцмережі.

Як раніше повідомлялося, ряд ЗМІ повідомили, що 22 лютого поблизу окупованого бойовиками "ДНР" Єнакієвого загинула дружина Арсенія Павлова, відомого під позивним "Моторола"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...