Під Єнакієвим загинула донецька дружина двоєженця "Мотороли", - ЗМІ

Авто раптово вилетіло на зустрічну смугу і на повному ходу зіткнулося з тягачем "Урал" армії "ДНР".

Моторола з "дружиною". Фото: lifenews.ru.

22 лютого поблизу окупованого бойовиками "ДНР" Єнакієвого загинула дружина Арсенія Павлова, відомого під позивним "Моторола". Машина дружини бойовика на повному ходу влетіла в тягач "Урал". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог та його власні джерела. На даний момент сепаратистські сайти не підтвердили, але і не спростували інформацію про смерть дружини одного з їхніх польових командирів.

ЗМІ повідомляють, що серйозне ДТП сталося на трасі Донецьк - Луганськ на в'їзді в Єнакієве. У момент НП Олена Павлова (Коленкіна) була за кермом машини. Авто раптово вилетіло на зустрічну смугу і на повному ходу зіткнулося з тягачем "Урал" армії "ДНР". У салоні машини знаходилися також охоронці сепаратистки. Дружина бойовика і один охоронець загинули на місці, ще один сек'юріті в тяжкому стані доставлений в реанімацію.

Варто відзначити, що Олена Павлова (Коленкіна) - незаконна дружина "Мотороли". До початку бойових дій в Донбасі у найманця вже була офіційна дружина і 5-річна дитина в республіці Комі. За останніми даними, зі своєю російською дружиною Павлов не розлучався. У липні 2014 року бойовик "одружився" з 21-річною Оленою Коленкіною, яку двома місяцями раніше врятував під час обстрілу в Слов'янську. Їхнє весілля стало першим в "ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...