"Во время репетиции парада народ вообще избегал появляться на Артема": донеччани не підтримали армію окупантів - блогер

На сам парад можна зігнати людей і зробити картинку з потрібного ракурсу, але якщо під час репетиції не видно роззяв, отже цю армію сприймають як чужу, окупаційну.

Парад у Донецьку. Ілюстрація:ipress.ua

"Есть один четкий маркер, который показывает насколько жители того или иного региона поддерживают армию, контролирующую этот регион." Про це пише у своєму блозі Павло Шокотко, зазначають Патріоти України.

Репетиция военного парада.
На сам парад можно согнать людей и сделать картинку с нужного ракурсса, но если во времи репетиции не видно зевак - значит эту армию воспринимают как чужую, оккупационную. А в нашем случае попросту не хотят светиться рядом с оккупантами.
Фото из Донецка, репетиция парада.
1. Сначала кадр из видео самих оккупантов. Это самый центр города, улица Артема возле площади Ленина. Хороши видны тротуары по обе стороны дороги - там в основном люди в форме и редкие прохожие, идущие по своим делам.

2. Ниже фотографии, присланные жителями Донецка.
Александр Демченко, которому прислали эти фотографии, пишет:

Тим часом прислали мені фотографії з репетиції параду у Донецьку. Паради подібні, як елемент інформаційної війни.
Коли ми 9 числа будемо обурено переглядати фотографії про натовп людей, що радісно вітають російські танки на вулиці Артема, маємо не забувати того, що їх (не випадково) токсично сконцентрували у одному місці на яке направлені об'єктиви фото та відеокамер.
Сусідні ж вулиці пусті. І пусті вони навіть не тому, що людей так мало, а тому що більшість цілеспрямовано буде уникати такого зашквару - потрапити туди у цей день.

3. Не все прохожие даже не смотрят в сторону оккупантов.
4. Похоже, во время репетиции парада народ вообще избегал появляться на Артема, даже поблизости.
5.
А это репетиция прошлогоднего военного парада в Киеве, почувствуйте разницу:
6.
Снимают на мобильники и кричат "Слава Украине!"

Российская оккупационная администрация способна организовать пропагандистское зрелище, но искренней поддержки населения лишена напрочь.

Кстати, я напомню как оккупанты инсценировали в прошлом году народный гнев, таская по Донецку взятых в заложники украинских военных. На российском ТВ выглядело так, как будто весь Донецк вышел поплевать в наших солдат, а на деле оказалось, что местные в издевательствах принимать участия не хотели, обходя пропагандистское действо стороной.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...