Водій ледь не згорів сам: У Дніпрі вибухнула вантажівка (відео)

На момент загоряння водій спав у салоні авто і прокинувся вже після початку пожежі.

ГАЗель після вибуху. Фото: YouTube

У Дніпрі біля торгово-розважального центру «Караван» загорівся автомобіль ГАЗель, повідомляють Патріоти України. Про подію розповіли в сюжеті ТСН.

На момент загоряння водій спав у салоні авто і прокинувся вже після початку пожежі. "Моя сумка вже частково загорілася, куртка також була охоплена вогнем", - розповів водій.

Палаючий автомобіль надзвичайники загасили буквально за 10 хвилин. При цьому, сама ГАЗель сильно вигоріла. Імовірною причиною пожежі могло стати саморобне опалювальне обладнання, яке було встановлено в ГАЗелі. За словами очевидців, в авто також вибухнув газовий балон.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...