Воїни ЗСУ вклоняються Чікагській діаспорі (фото)

Воїни ЗСУ вдячні українським волонтерам Чикаго за безпілотний літальний апарат для потреб курсантів видового військового вишу придбаний на кошти Громадської організації «Інформаційний центр «Істина»», священнослужителів та парафіян церкви.

Медіа-група Національної академії СВ вповноважена заявити, що українська діаспора у США надала для підготовки офіцерів у Національній академії сухопутних військ сучасний безпілотник.

Безпілотний літальний апарат для потреб курсантів видового військового вишу придбаний на кошти Громадської організації «Інформаційний центр «Істина»», священнослужителів та парафіян церкви Святого Йосипа Обручника, священнослужителів та парафіян церкви святого Андрія, які діють в американському місті Чикаго.

Насамперед, він стане у пригоді для вишколу майбутніх командирів підрозділів наземної артилерії й артилерійської розвідки, а також вихованців навчального закладу інших спеціальностей.

Вже зараз, за допомогою цього БПЛА, у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ вчаться здійснювати розвідку противника з повітря цьогорічні випускники факультету ракетних військ і артилерії.

Окрему подяку особовий склад Академії висловлює мешканцям міста Чикаго Петру і Євгенії Буськам, Івану і Оксані Дем’янцям, Анні Ляшко, Михайлу Грабовецькому, Ігорю Трояну та Галині Шевченко.

Збройні сили України завжди вдячні любій допомозі усіх людей усіх національностей та віку, які своєю жертовністю наближають мир на українській землі!

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...