Володимир Кривавий: надихаючись своїм КДБ-стським оточенням, Путін стрілятиме і в росіян - Портніков

Проблема не тільки в тому, що Володимир Путін перемістився у світ власних ілюзій. Проблема в тому, що в такому ж світі живе його власне оточення.

Микола Патрушев і Володимир Патрушев. Фото:openrussia.org

Секретар російського Радбезу Микола Патрушев впевнений, що Сполучені Штати хочуть розвалити Росію, а світова спільнота повинна сказати агресору "дякую" за Крим, який анексія вберегла від "масового кровопролиття". Про це пише у блозі Еспресо TV журналіст Віталій Портніков, інформують Патріоти України.

Інтерв'ю Патрушева газеті "Московський комсомолець" переповнене подібними сентенціями, але вони не повинні дивувати. Проблема не тільки в тому, що Володимир Путін перемістився у світ власних ілюзій. Проблема в тому, що в такому ж світі живе його власне оточення.

Саме після консультацій з Патрушевим і главою своєї адміністрації Сергієм Івановим Путін ухвалює найбільш дивовижні і небезпечні для сучасного світу і самої Росії рішення. Всі три чиновника - вихідці з КДБ і в своїх роздумах керуються виключно корпоративною логікою.

І Путін, і Патрушев, і Іванов практично нічого не розуміють в економіці, а в політиці керуються безглуздими конспірологічними теоріями і результатами спіритичних сеансів. І це - не перебільшення. "Керівництво США позначило для себе мету - домінувати у світі. У зв'язку з цим їм не потрібна сильна Росія. Навпаки, їм потрібно максимально послабити нашу країну.

Не виключається досягнення цієї мети і шляхом розпаду Російської Федерації. Це відкриє Сполученим Штатам доступ до найбагатших ресурсів, якими, на їхню думку, Росія володіє незаслужено", - говорить Патрушев. Тобто навіть зараз, в січні 2016 року секретар російського Радбезу не здатний помітити американську технологічну революцію і те, що ніякі російські ресурси після цієї революції не потрібні США, а скоро не будуть потрібні і решті світу.

Але зрозуміло, що таке прагнення до домінування виключає можливість діалогу з Україною, тому що "керівництво України - це ставленики США, які виконують чужу волю, спрямовану на подальше віддалення їх країни від Росії". Втім, самим українцям ж гірше - такий курс "призведе і до повного краху української економіки, і до розпаду України".

Хоча звичайно ж, "в Російській Федерації, і на Україні проживає, по суті справи, один народ, який поки розділений". Дивно, правда? Якщо в Росії та Україні - один народ, так в Україні-то й поготів? Так чому ж Україна розділиться, товаришу Патрушев?

Чи є вихід з цього безумства? Є. Він - у нерозумінні Патрушевим фундаментальних законів економічного розвитку. На запитання про наслідки економічної кризи в Росії він відповідає чітко: керівництво Росії, на відміну від керівництва СРСР, "не раз доводило, що політична воля у нього є і вона здатна зберегти і зміцнити конституційний лад, суверенітет і територіальну цілісність держави".

Таке сприйняття економічних викликів, звичайно ж, призведе до прогнозованого краху і втрати влади. Але крах цей буде кривавим. Патрушев не приховує готовності захищатися:

"Керівництво СРСР не брало на себе відповідальність. Воно забуло основний принцип управління державою: якщо ти приймаєш рішення, тобі за нього і відповідати. Згадаймо, наприклад, рішення про застосування військ в Грузії чи в Литві. Невже хтось вірить в те, що їх прийняли на рівні виконавців? Слухайте, але це ж несерйозно.

- Згоден, що це несерйозно. Але яке відношення це має до економічних проблем СРСР або сучасної Росії?

- Це має пряме відношення до розкладання державної системи. Керівництво Радянського Союзу в потрібний момент не проявило політичної волі ... ".

Так що Путін і Патрушев стрілятимуть. Не сумнівайтеся.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...