Волонтерський проект "Бий падлюку": Список "ворогів українського народу" оновили (фото)

У мережі з'явився оновлений креативний список пропагандистів і бойовиків так званих "ДНР" і "ЛНР", які своїми діями шкодять Україні.

В Україні поновили веселий "список" поки ще живих ворогів. Фото www.online.ua

Блогер представив оновлену карткову колоду волонтерського проекту "Бий падлюку", в яких на сорочках карт зображені відомі пропагандисти:"В связи с тем, что подлецы из предыдущих колод массово мрут, назрела необходимость обновленной колоды карт для бойцов АТО" Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Facebook київського блогера Антона Ходзьо.

"Встречайте новую колоду. Новые рожи, новая рубашка, которую мы посвящаем Арсену Павлову и лифту. Новый тираж в 1000 штук пойдет на передовую. Для опознавания и обезвреживания врагов украинского народа", — додав він.

Відзначимо, що на сорочках карт можна зустріти особи російського письменника, який став "політруком" в одній з банд бойовиків ДНР на Донбасі Захара Прілепіна, британського пропагандиста Грема Філліпса, "офіційного представника МЗС ДНР" Костянтина Долгова, журналістів газети "Комсомольская правда" Дмитра Стешина і Олександра Коца, наступника вбитого Арсена Мотороли Павлова - ватажка банди бойовиків ДНР "Спарта", 23-річного "капітана народної міліції ДНР" Володимира Жога на прізвисько "Воха". Також блогер показав мішень для бійців АТО із зображенням Захара Прілепіна.

В Украине обновили веселый "список" пока еще живых врагов: появилось фото (3)

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.