"Вона не має жодних повноважень. Я не впевнений, що Савченко є прямим агентом Кремля" - Тука

Переговори Надії Савченко з ватажками терористів заступник міністра назвав розмовою "двох пустушок".

Георгій Тука. Фото:АнтикорЗаступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука не вважає народного депутата України Надію Савченко "прямим агентом Кремля". Про це він заявив в ефірі телеканалу 112 Україна, зазначають Патріоти України.

Тука прокоментував зустріч Савченко з ватажками угруповань "ДНР" та "ЛНР" Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким,

"Для того, щоб обговорити те, що сталося з Савченко, я пропоную відштовхуватися від деяких основоположних понять. Перше: я не впевнений в тому, що Савченко є прямим агентом Кремля", - зазначив він.

На думку Туки, переговори Савченко з бойовиками "зайдуть в безвихідь". "Савченко ніхто ніяких повноважень не давав, вона фактично не представляє нікого, крім себе. Треба розуміти, що ці два товариші (Захарченко і Плотницький. - ред) несамостійні в ухваленні рішень.

Вони вирішують тільки, скільки податків збирати з місцевих ринків. Це виходить розмова двох "пустушок", одна - з нашого боку ... фактично ці розмови зайдуть в безвихідь", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...