"Вона ще більш безкомпромісна, ніж я": Екс-голова департаменту люстрації розповіла про свою наступницю (фото)

Тетяна Козаченко наголосила, що в Анни Калинчук чудовий рівень освіти, знань та мотивації.

Анна Калинчук. Фото:FAcebook

"Коли я в 2014 йшла працювати в Мін'юст в мене було дві умови:" - пише у своєму Facebook Тетяна Козаченко, передають Патріоти України, продовжуючи:

1. Жодного документу з питань люстрації в Мін'юсті не підписують без моєї візи.

2. Жодної особи без моєї волі не нав'яжуть у склад департаменту.

Департамент з питань люстрації – унікальний: ми побудували спілкування без вертикалі, конструктивні планерки, загальне обговорення планів на тиждень і більше, за будь-яких суперечливих ситуацій – обговорення (включно до голосування).

Звіт про два роки роботи склали саме спеціалісти департаменту, я спокійна за їхню здатність забезпечити його роботу. Обговорення призначення виконувача обов'язків (до можливості проведення конкурсу відповідно до всіх процедур) не було для нас простим питанням, але на відміну від того, хто в цьому не вариться, ми знаємо всіх, хто проявив себе у сфері реалізації закону "Про очищення влади".

Не можна проводити конкурс на посаду, яка не є вакантною, а на конкурс треба час і процедура, до цього призначається виконувач обов'язків – це тимчасове призначення.

Департамент вирішив, кому дати свою підтримку, – Анні Калинчук. І так, їй 23 роки (якщо б вона мала вигляд "тітки" та двоє дітей, це б більше заспокоїло загал?). Але вона ще більш безкомпромісна, ніж я, знає всю історію роботи та методологію. Визнаю, це мене тішить, так само, як рівень освіти, знань та мотивації.

Подивіться на департамент, є очевидним, що ці рішення не є штучними чи випадковими. Вони молоді, розумні, щирі й небайдужі. KEEP CALM and WORK AT MINISTRY OF JUSTICE" - написала Козаченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...