Обіцяють не випускати за кордон: У реєстрі боржників по сплаті аліментів є депутати та міністри

За словами міністра юстиції такий реєстр вже налічує понад 75 тисяч електронних записів щодо боржників.

Міністр юстиції України Павло Петренко. Фото:prm.ua

В Україні запрацював публічний реєстр боржників по сплаті аліментів, який налічує вже понад 75 тис записів. Про це заявляє міністр юстиції Павло Петренко, передають Патріоти України з посиланням на Інтерфакс.

"Саме зараз хочу, щоб ви стали свідками публічного запуску реєстру боржників, які фактично більше трьох місяців мають борг по сплаті аліментів. У цьому реєстрі вже понад 75 тисяч електронних записів за такими боржниками. Він зручний в користуванні, можна знайти на прізвище, по даті народження людини, яка має борг по сплаті аліментів", - розповів Петренко на спільній з представником президента України у Верховній Раді Іриною Луценко прес-конференції в понеділок у Києві.

За словами міністра, в цьому реєстрі "є і депутати, і колишні міністри, і представники органів центральної виконавчої влади, і місцевої влади, і силовики".

"Залучення уваги до цього реєстру з боку журналістів буде серйозним превентивним засобом для того, щоб вони пішли і заплатили борг своїм дітям", - зазначив Петренко.

"У Росії немає ресурсу захопити Часів Яр у квітні": Військовий експерт оцінив плани і можливості ворога

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Після окупації Авдіївки російські окупанти націлились на ще одне місто в Донецькій області. Йдеться про Часів Яр. Але військово-політичний оглядач групи «Інформаційний спротив» Олександр Коваленко заявив, що РФ ризиковано проводити наступальні дії на Ч...

Під прицілом: Основні зусилля під час нічної атаки окупанти направляли на Івано-Франківськ, - речник Повітряних сил

четвер, 18 квітень 2024, 17:30

Головною метою росіян під час нічної атаки став Івано-Франківськ. Російські дрони, маневруючи, намагалися здійснити атаку на обласний центр Прикарпаття. Про це в етері телемарафону заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, передають Патріоти України...