Воно ж судить по собі: Путін не вірить, що Савченко доведе голодування до смерті - російський політолог

Звільнення Савченко означатиме для очільника Кремля його ж поразку, вважає Дмитро Орєшкін.

Ілюстрація:www.argumentua.com

Володимир Путін не може звільнити Надію Савченко, бо це означатиме його поразку у змаганні хто сильніший. Таку думку в коментарі Gazeta.ua висловив російський політолог Дмитро Орєшкін, інформують Патріоти України.

"Путін не вірить, що Савченко доведе голодування до смерті. Вона тисне на нього, а він цього не любить. Вважає, що забагато собі дозволяє. Змагається хто сильніший. Уступити їй не може, бо програє. Дав зрозуміти, якщо вона помре - не сильно засмутиться. Вона ж сама голодує. У нього є доказ. Суд виніс вирок, а голодувати чи ні - її справа", - сказав він.

Савченко для нього пішак, який чомусь уявляє себе ферзем. Якщо хочуть її міняти, потрібна хороша ціна. Це гра, у кого першого здадуть нерви, переконаний експерт.

"До того ж, Путін розуміє, у смерті Савченко звинуватять і Порошенка. Кремль має перевагу - контролює ЗМІ. Ніхто не напише, що Путін винний у її смерті. А в Україні Порошенка звинуватять. Ось у цьому і впевненість Путіна, що авторитарний режим сильніший, ніж демократія.

На його думку, Євросоюзу важко боротися з терористами. А у Росії все краще. Бо спецслужби все контролюють. Але забув згадати про збитий літак над Єгиптом. Спецслужби чомусь це не проконтролювали", - додав Орєшкін.

Як відомо, президент Російської Федерації Володимир Путін 14 квітня під час спілкування з росіянами на "прямій лінії"заявив, що у питаннях про звільнення Савченко не варто забігати вперед.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...