"Вообще поражаюсь, как Янукович оказался во главе Украины. Единственная женщина, кого я вижу рядом с ним – каменная баба с острова Пасхи" - Невзоров

Російський публіцист наголосив, що єдиним навиком, якого Януковича добре навчило життя - є ламання олівців.

Віктор Янукович ламає олівець. Ілюстрація:obozrevatel.com

Єдина жінка, яка могла б погодитися бути поруч із екс-президентом України Віктором Януковичем, який втік до РФ - це "кам'яна баба з острова Пасхи". Таку думку висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Відповідаючи на прохання прокоментувати той факт, що Янукович розлучився з дружиною Людмилою і живе в цивільному шлюбі з новою подругою, публіцист запитав: "А он был на острове Пасхи? Потому что единственная, кого я вижу рядом с ним – это каменная баба с острова Пасхи".

"Я сильно сомневаюсь, что даже резиновая женщина согласилась бы связать свою жизнь с Януковичем надолго, если бы у нее была свобода выбора", - додав він.

"Хотя нет, у него есть одно достоинство: он умеет ломать карандаши. Это, по-моему, единственное, чему его научила жизнь", - визнав Невзоров. На його думку, втікач, екс-президент "міг би влаштуватися де-небудь на фабрику" на посаду "випробувача олівців" і "зробити кар'єру майстра дільниці".

"Вообще, я поражаюсь, как он оказался во главе Украины. Я бы ему никогда не доверил даже руководить пышечной. Потому что ну такой дурак парень!" - зауважив публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...