Ворог хоче перешкодити асоціації України з ЄС та готує провокації на фронті, - експерт

Різке зменшення обстрілів при такому русі техніки, який можна спостерігати зараз, говорить тільки про перегрупування.

Росіяни готуються до масованих обстрілів. Фото: ua-ru.info.

"Противник хочет помешать ассоциации и готовит широкомасштабные провокации на фронте. Техника шурует уже не просто единицами, а колоннами и с большой интенсивностью. Противник начал строить дополнительные укрепления второго и третьего эшелона", - написав Мирослав Гай на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Подогнали арту к переднему краю, что ненормально, очевидно планируют сделать рывок. Ой, не хотят они этой ассоциации. Резкое уменьшение обстрелов при таком движении техники говорит о перегрупировке.

В ближайшее время ждем эскалации по самым неожиданым направлениям. Ничего, не впервой бить оккупантов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

Жодного разу не чула в Харкові розмов про "мир за всяку ціну" чи іншу схожу х*рню з кремлівських методичок, - журналістка

середа, 24 квітень 2024, 0:00

"Виродки кинули бомбу в телевежу. Харків облетіло відео, як падає верхівка величезної вежі. Загиблих і поранених немає, пише канал мера. Це добре", - пише харківська журналістка Ганна Гін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти Укра...