"Вот и "Нафтогаз" перестал быть "черной дырой", - Олег Пономар

Український "Нафтогаз" перерахував до бюджету 13,3 мільярда грн дивідендів.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.Доброго ранку, друзі. Середа на календарі. Що потрібно відзначити? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Совсем недавно и всегда - это была черная дыра:
"Нафтогаз" перечислил в бюджет 13,3 миллиарда грн дивидендов.

- Генпрокуратура радует:
ГПУ арестовала имущество экс-налоговиков времен Януковича почти на 900 млн грн.

- Спасибо, Литва:
В представительстве Литвы в ЕС состоялась презентация Плана Маршалла для Украины.
Сейм Литвы направит 60 военных инструкторов в Украину до 2019 года.

Чем больше у нас успехов, - тем больше террора (во всех и разных его проявлениях - диверсии, убийства, кибер-атаки, поджоги, саботаж, пропаганда, и тд.). Соседа, который никогда не смирится с твоими успехами и который никогда не захочет тебя отпускать, нельзя переселить на Марс. Мы должны учиться с этим жить и строить в это же время успешную страну. Это возможно - прецеденты и примеры есть на Земле. Одно другому не мешает - только убеждает нас в том, насколько всё правильно и серьезно".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...