Вова - ето успєх! 90% населення України вважають себе українцями, - Денис П'ятигорець

У разі проведення референдуму за членство України в ЄС проголосували б 66,4% респондентів, в НАТО - 55,9%. Дякуємо кремлівському карлику, за те, що так кардинально змінив ставлення українців до цих інституцій.

Денис П'ятигорець. Фото: Фейсбук.Про останні новини з України і світу пише у своєму ранковому дайджесті на власній сторінці у Фейсбуці популярний блогер Денис П'ятигорець, повідомляють Патріоти України.

1. Рада ЄС продовжила до 23 червня наступного року санкції проти окупованого Криму і Севастополя.

2. Президент України Петро Порошенко відправився до США з робочим візитом. Про це повідомив його прес-секретар Святослав Цеголко. Тримаємо кулаки за результати переговорів. Напевне вже всім зрозуміло, що не випадково візит Президента до США збігся в часі з обговоренням законопроекту про повернення окупованих територій, текст якого досі тримають в секреті. Якщо переговори пройдуть успішно, то в України будуть розв’язані руки для подальших кроків в цьому напрямку.

3. Завісу над утаємниченим законопроектом про деокупацію трохи відкрив Андрій Парубій. "Зараз обговорюється саме концепція, і це правильний підхід, щоб на початковому етапі визначити його основні позиції. Власне, це зміна статусу, визнання окупованих територій формально окупованими і найголовніше — це визначення юридичних передумов для ведення бойових дій і військових операцій, щоб цей закон давав таке законодавче право для головнокомандувача і РНБО", — сказав Парубій.

4. Чергових російських військовослужбовців, які "заблукали", затримали на Донбасі 18 червня. Про це повідомив генерал-майор, заступник керівника АТО Олександр Размазнін. «Випускники Санкт-Петербурзької медичної академії, відсвяткувавши День медика, переплутали напрямок і опинилися на нашій території. Затримуємо (росіян-військовослужбовців), багато затримуємо. Але річ у тому, що не все ми можемо видавати в пресі. У нас забирають цих затриманих певні структури» - додав він.

5. У разі референдуму про приєднання до Євросоюзу і НАТО, за членство України в ЄС проголосували б 66,4% респондентів, в НАТО - 55,9%. Дякуємо кремлівському карлику, за те, що так кардинально змінив ставлення українців до цих інституцій. Це ж треба було, зробити своїми руками те, чого найбільше в житті боявся.

6. Кількість громадян України, які вважають себе українцями за національністю, на сьогодні становить 90,6% населення. Карочє, Вова – ето успех!!!

7. Збірна України посіла перше місце в командному заліку чемпіонату Європи зі стрибків у воду в Києві. "Збірна команда України з рекордними 10 медалями (3-4-3) та 244 заліковими очками виборола перше місце у командній першості, за що отримала довгоочікуваний Кубок!" - повідомили в НОК.

8. Реальний валовий внутрішній продукт України в I кварталі 2017 року, порівняно з відповідним періодом 2016 року, зріс на 2,5%. Про це повідомляє Державна служба статистики.

9. Згідно з даними Державної служби статистики, оборот роздрібної торгівлі в Україні в січні-квітні 2017 року зріс на 5,8% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року – до 226,749 мільярда гривень.

10. Виробництво електроенергії всіма електростанціями державного підприємства НАЕК “Енергоатом” в січні-травнем 2017 року зросло на 11,8% (на 4 млрд 125,6 млн кВт-год) в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року – до 38 млрд 979,1 млн квт -год.

11. Суворовський районний суд Одеси 19 червня ухвалив рішення про спецконфіскацію цілісного майнового комплексу Одеського нафтопереробного заводу у власність держави.

12. Один з колишніх керівників обласної податкової адміністрації розкрив механізм забезпечення діяльності вказаних схем з боку податкових органів, починаючи від міністерства доходів і зборів України, закінчуючи районною податковою інспекцією, де на обліку перебували "програмні підприємства - повідомляє Генеральна прокуратура. Завдяки цим свідченням слідство зібрало викривальні свідчення щодо діяльності так званих "програмних підприємств", які брали участь в схемі ухилення від сплати податків.

13. 19 червня в Україні набув чинності закон № 1982 VIII про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами-підприємцями. Таким чином, для бізнесу скасовується обов'язкове використання печаток на документах.

14. У селі Наддніпрянське Херсонської області відкрили новий універсальний насіннєвий завод на зерновому току Інституту зрошуваного землеробства НААН. В закупівлю і монтаж лінії заводу вклали близько 2,3 млн грн.

15. Авіакомпанія Wizz Air почала виконувати рейси з Міжнародного аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького в Берлін.

16. Група компаній Нова пошта ввела використання електронних грошей в системі Forpost. Як повідомила компанія, клієнтам Нової пошти, які працюють в сегменті онлайн-торгівлі, вже доступні електронні гроші.

17. У понеділок, 19 червня, в електронній системі охорони здоров'я E-Health зареєстрували перший медичний заклад - центр первинної медико-санітарної допомоги Подільського району м. Києва. В пілотному проекті на етапі реформування медичної допомоги, з поступовою реєстрацією в ній медзакладів, буде доступною інформація про медичні заклади, лікарів, які там працюють, а також створено реєстр пацієнтів.

18. Українська компанія Depositphotos виклала у відкритий доступ першу версію свого безкоштовного графічного редактора під назвою Crello.

19. Партія президента Франції Еммануеля Макрона "Вперед, республіка!", а також її союзники - партія MoDem - отримали абсолютну більшість у нижній палаті парламенту. Так, партія "Вперед, республіка!" отримала 308 місць, а MoDem - 42. Партія "Республіканці" завоювала 113 місць, а їхні союзники-центристи з "Союзу демократів і незалежних" - 18. Соціалісти отримали 29 місць в парламенті, "Франція нескорена" - 17, "Французька комуністична партія" - 10, "Нацфронт" - 8. Тобто ще раз – партія Макрона отримала 308 місць, а партія ̶к̶р̶е̶м̶л̶і̶в̶с̶ь̶к̶о̶ї̶ ̶х̶в̶о̶й̶д̶и̶ Ле Пен отримала 8 місць. Карочє, Вова – ето снова успех!!!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...