"Вранці думав - забіжу спочатку хабар отримаю, а потім поїдемо у вишиванці Батьківщину любити" - Аваков про затримання чиновника в Івано-Франківську (фото)

​Чиновник попався на отриманні хабара понад 18 тис. грн.

Чиновник в Івано-Франківську прийшов за хабарем у вишиванці. Фото:Fаcebook

В Івано-Франківську сьогодні спіймали хабарника-патріота, який прийшов за грошима у вишиванці. Про це написав у своєму Facebook міністр внутрішніх справ країни Арсен Аваков, передають Патріоти України.

"Хабарник у вишиванці - чиновник обласного управління Держпраці. Затримано на хабарі понад 18 000 гривень. Уявляю собі .. вранці одягаючись на роботу, думав - забіжу спочатку хабар отримаю, а потім поїдемо у вишиванці Батьківщину любити. Ну нічого, це пройде. Піну здує. А ми трохи допоможемо", - написав Аваков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...