Вручені перші нагороди Оскар-2017

"Ла-Ла Ленд", про який так багато говорилося, досі не отримав жодної статуетки

В Лос-Анджелесі розпочалася 89-та церемонія вручення найпрестижнішої кінонагороди світу - "Оскар". Цьогоріч вона проходить у театрі «Долбі» в Лос-Анджелесі. Права на трансляцію церемонії у США належать телеканалу ABC, шоу також демонструється наживо у багатьох країнах.

Про це повідомляє Еспресо.TV, інформують Патріоти України.

Церемонію вручення нагород відкрив співак Джастін Тімберлейк.

Першою нагородою вечора став "Оскар" у категорії "Найкращий актор другого плану".

Номінація «Оскар» за роль другого плану, хоч і не вважається головною премією в церемонії Американської кіноакадемії, втім входить до десятки найпрестижніших. Цьогоріч її отримав Махершала Алі. 43-річний актор відзначений кіноакадемією за роль у кінострічці «Місячне сяйво».Махершала Алі зіграв у фільмі героя на ім'я Хуан.

Повне ім'я 43-річного американського актора Алі Махершалалхашбаз. Окрім нагороди за роль у «Місячному сяйві», він також є лауреатом премії Гільдії кіноакторів США у номінації «Кращий акторський склад в ігровому кіно» за участі у фільмі «Приховані фігури».

Загалом за "Оскар" у цій категорії змагалися п'ятеро чоловіків: Махершала Алі («Місячне сяйво»), Джефф Бріджес («За будь-яку ціну»), Дев Патель («Лев»), Майкл Шеннон («Під нічним покривом») та Лукас Геджес («Манчестер біля моря»).

Махершала Алі народився 16 лютого 1974 року. Грав у фільмах «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» (2008), «Переправа» (2008), «Хижаки» (2010), «Місце під соснами» (2012), «Перевага» (2014 року), обох частинах заключного фільму «Голодних ігор »-«Переспівниця» (2014 і 2015 відповідно),«Вільний штат Джонса» (2016), «Приховані фігури» (2016) та інших. Відомий також завдяки ролям у серіалах «Картковий будиночок», «C.S.I. Місце злочину»,«Люди Альфа» та низці інших.

У категорії "Найкращий грим і зачіски" перемогли Алессандро Бертолацці, Джорджо Грігоріані, Крістофер Нельсон, які працювали над фільмом "Загін самогубців".

Тетьою номінацією, в якій вручили "Оскар" став "Найкращий дизайн костюмів".

Зі статуеткою з церемонії пішла Коллін Етвуд, яка працювала над фільмом "Фантастичні звірі і де їх шукати".

Найкращим документальним фільмом 2016 року стала епічна картина "О. Джей. Зроблено в Америці" про американського професійного футболіста О. Джей Сімпсона, який звинувачувався у вбивстві власної дружини.

У категорії "Найкращий звук" перемогли Пітер Грейс, Енді Райт, Кевін О'Коннелл, Роберт Мак-Кензі, які працювали над фільмом Мела Гібсона "З міркувань совісті".

Оскар за "Накращий монтаж звуку" забрав Сільвен Бельмар за космічну драму "Прибуття".

"Найкращою актрисою другого плану" стала триразова номінантка на "Оскар" Віола Девіс за фільм "Паркани" Дензела Вашинґтона.

"Ла-Ла Ленд" досі не отримав жодної статуетки.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...