"Все попытки противника сбить наши подразделения с высот в районе Водяного были отбиты" - Бутусов

Водяне і Широкине залишаються під контролем українських військ. Противник намагається утримати Коминтернове-Ленінське-Дзержинське. Напруженість в сірій зоні збережеться, наголосив журналіст.

Ілюстрація:Lastnews.com.ua

ЗСУ міцно закріпилися на висотах у районі Водяного, всі спроби бойовиків вибити їх звідти зазнали фіаско. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Юрій Бутусов, інформують Патріоти України.

"В районе боевых действий под Мариуполем обстрелы продолжаются, хотя их интенсивность несколько снизилась по сравнению с предыдущими днями. Вместе с тем, обстрелу подверглось предместье Мариуполя. Положение на фронте стабильное.

Наши подразделения прочно закрепились на высотах в районе Водяного, и значительно улучшили тактическое положение. Все попытки противника сбить наши подразделения с этих высот были отбиты. 9-й полк 1-го российского корпуса понес серьезные потери." - йдеться у повідомленні.

"Водяное и Широкино остаются под контролем украинских войск. Противник пытается удержать Коминтерново-Ленинское-Дзержинское. Напряженность в серой зоне сохранится.

Несомненно, что российское командование будет продолжать вооруженные провокации под Мариуполем, чтобы сохранить угрозу городу. Цель противника - занять позиции как можно ближе к городу. Война продолжается." - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 12 травня. Як українські дівчата з прадавніх часів ворожили на горобині про особисте щастя

неділя, 12 травень 2024, 7:05

Православна церква України 12 травня за новим стилем вшановує пам'ять єпископа Епіфанія Кіпрського і патріарха Германа Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують пам'ять дев'яти мучеників Кизичних. В народі свято 12 травня пов'...

Мабуть тому, що українці занадто багато живуть: Уряд вирішив значно підвищити податки, замість оптимізації своїх витрат

неділя, 12 травень 2024, 5:00

Експерти критикують центральну владу за відмову переводити держвитрати на воєнні рейки. В бюджетах всіх рівнів 2024 сотні мільярдів йдуть на другорядні цілі. Але замість оптимізації витрат влада воліє затягнути паски українцям ще більше. В Україні підв...