Все від безкарності: Хто дозволяє нашим нардепам не ходити на роботу?

Якби декількох з наших народних обранців звільнили за прогули, то інші б відпрацьовували повний робочий день.

Нардепи не ходять на роботу в ВР. Фото uainfo.org

"Кожну П'ятницю одне і теж. Одні долбо..би хронічно не приходять на оплачувану роботу в Раду, а інші щиро цьому дивуються", - написав блогер Олексій Давиденко в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Представим.
У меня работают иногородние сотрудники, которые каждые вторые выходные с вечера Пятницы по утро Понедельника стараются уезжать домой к своим родным.

Это нормально.
Они заранее берут билеты на вечерний пятничный поезд/автобус, приходят на работу с собранной сумкой и сразу после целого трудового дня бегут, чтобы не опоздать к отправлению.
В Вс вечером они точно таким же способом возвращаются обратно в Киев, чтобы уже в Понедельник утром вовремя выйти на свою работу.

Они не уходят с полдня Пятницы, они не уезжают в Четверг вечером и они не задерживаются у родни до Вторника.

Да.
Иногда, они могут уйти на полчаса раньше в Пятницу или опоздать на полчаса в Понедельник утром, но если бы они тупо не приходили на оплачиваемую работу, то угадайте чтобы я сделал?!

Правильно.
Уволил бы за прогулы.

Но –

Поверьте.
Если бы с ними один раз поступили бы так же как поступил бы в такой ситуации любой украинский работодатель - выгнали бы в шею, то те кто остался больше никогда бы не прогуливав свою работу без уважительной на то причины.

Все от безнаказанности.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...