Вшанування героїв: Боєць із Авдіївки, якого викликали у столицю, до останнього не знав про свою нагороду (фото)

Валерій Чибінєєв, який напередодні свята прибув до Києва із Авдіївської промзони, лише на параді дізнався за кілька секунд до вручення, що отримав звання "Героя України".

Валерій Чибінєєв отримав нагороду з рук президента під час військового параду. Фото:facebookСьогодні, 24 серпня, Президент України Петро Порошенко присвоїв звання Героя України командиру роти снайперів 79 бригади Валерію Чибінєєву. Валерій лише вчора ввечері прибув до Києва з найгарячішої точки зони АТО - Авдіївки. Про це написав у своєму Facebook волонтер Роман Синіцин, передають Патріоти України.

"Йому сказали, що треба постояти на параді. Валера був трохи злий, тому що на "промці" б'ються його снайпери і їхати звідти він не дуже хотів. Валера трохи поранений (двічі) за останні кілька місяців. Але з промки їхати відмовлявся.

На Парад таки поїхав. Про те, що дають Героя - Валера дізнався в строю, коли зачитали прізвище. За п'ять секунд до того, як отримав Золоту Зірку Героя з рук Президента", - написав Синіцин.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий фронт: Китай і Росія спільно працюють над вторгнення на Тайвань

субота, 11 травень 2024, 3:25

Директорка Національної розвідки США Евріл Гейнс у Конгресі заявила, що американська розвідка фіксує активізацію співпраці Китаю і Росії по "тайванському питанню". Крім того, Гейнс додала, що оцінки розвідки вказують на зростання співпраці у політичном...

"Все більше відчуття, що кроти в Києві домовилися з ворогом, щоб сфальсифікувати звинувачення проти Романа Червінського", - Тарас Чорновіл

субота, 11 травень 2024, 0:35

"У Кропивницькому Роман Червінський на чітких матеріалах справи доводить явні факти її фальсифікації слідчими й прокуратурою, результати тиску на свідків і потерпілих та інші дикі злочини проти права й правосуддя", - пише політолог Тарас Чорновіл на св...