Всі йдуть вперед: Волонтер розповів про просування ЗСУ на Донбасі

Всі йдуть вперед: Волонтер розповів про просування ЗСУ на Донбасі

ЗСУ на Донбасі просуваються вперед. Ілюстрація:www.rbc.ua

Незважаючи на постійні обстріли й провокації з боку противника, українська армія на Донбасі просувається вперед. Така ситуація спостерігається майже по всьому фронту. Про це пише на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

"З якими підрозділами не поговориш - всі йдуть вперед. Хтось на 1000 метрів, хтось на 2400 метрів, ще хтось більше, а хтось на 300 метрів - але йдуть вперед!" - йдеться у його повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...