Всі ми робимо правильно щодо Криму, не дай Бог, чиновники дадуть світло - політолог

Чим більше окупанти зосередяться на намаганні виправити ситуацію з блокадою на анексованому півострові, тим менше у них буде часу для гоніння татар та українців у Криму.

Ілюстрація:24tv.ua Україна все правильно робить щодо блокади Криму. Про це у Facebook пише політолог, керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній, повідомляють Патріоти України.

"В общем, все мы делаем правильно по Крыму. Стоило дать в морду и сразу "хунта", "фашисты", "убийцы трехлетних детей и снегирей" превратились в "наших коллег из Киева".

Давить гниду до конца! Не дай Бог, какая то чиновничья падаль даст Крыму свет!

Чем больше они будут заняты поддержкой инфраструктуры Крыма, тем меньше у них будет времени и средств для убийств крымских татар и украинцев в Крыму!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...