"Всі удари під Луганськом, у Широкиному – все другорядне. Це розвідка боєм", – генерал-лейтенант Уманець назвав військову мету Кремля №1

Кремль не відмовився від ідеї прокласти сухопутний коридор до Криму. Саме з цим пов’язані артобстріли під Маріуполем.

Ілюстрація:euroradio.fm

Артобстріли під Маріуполем є "розвідкою боєм". Кремль як і раніше не відмовився від ідеї організації сухопутного коридору в Крим. Проте, перспективи реалізації цієї ідеї виглядають сумнівними. Про це в коментарі Обозревателю розповів генерал-лейтенант запасу Дмитро Уманець, інформують Патріоти України.

Відповідаючи на питання, з чим пов'язані обстріли під Маріуполем, він пояснив: "Це розвідка боєм". Уманець переконаний: плани по розв'язанню повномасштабної війни Росії проти України будуть згортатися, оскільки "це спричинить за собою величезну кількість жертв. Безумовно, з обох сторін, але наступаюча сторона зазнає великих втрат".

Разом з тим, за оцінками генерала, сьогодні Кремль розглядає Маріуполь як пріоритетний напрямок докладання зусиль. "Всі удари під Луганськом, у Широкиному та інші - це все другорядне. Їх головна мета - пробити сухопутний коридор до Криму", - заявив він. Уманець допустив, що "розвідка боєм" може бути зроблена ще не раз.

"Але, на мій погляд, вони вже запізнилися. Все-таки на сьогоднішній день Маріуполь вже непогано укріплений. Це головний фактор. Погода - це одна зі складових, яка від нас не залежить. А те, що залежить від нас, ми повинні робити", - заявив генерал.

У цьому контексті він підкреслив: "Керівництво країни має працювати на оборону. Треба швидше ворушитися - мізками і руками. Розкрутка йде, але хотілося б, щоб ми випереджати супротивника, а не били по хвостах".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...