"Всі виборчі кампанії президента РФ якимось чином збігалися з терактами, досить подивитися статистику", - Ганапольський

У пропагандиста Дмитра Кисельова на російському телебаченні є історична фраза - "Збіг обставин? Не думаю".

Мітинги проти корупції привели до терактів у метро? Ілюстрація: 24tv.ua.

Вибух у метро Санкт-Петербурга пов'язаний з недавніми антикорупційними мітингами, які прокотилися по Росії. Таку думку в своєму блозі на "Обозреватель" написав журналіст Матвій Ганапольський, передають Патріоти України.

"Я ні на що, звичайно, не натякаю, але всі виборчі кампанії Володимира Путіна якимось чином збігалися з терактами, досить подивитися статистику. То будинки вибухали, то метро вибухало. Словом, у пропагандиста Дмитра Кисельова на російському телебаченні є історична фраза - "Збіг? Не думаю". Але не будемо ні на що натякати. Будемо вважати, що Володимир Путін святіший за Папу Римського, ніякого відношення до терактів, які дивним чином збігаються з його президентською кампанією і виборами, де він може запропонувати населенню так звану консолідацію через вибори, що в цьому немає ніякого збігу обставин", - почав він.

За словами Ганапольского, те, що пропонують "послужливі сервільні всякі товариші з Державної Думи і Ради Федерації" (заступник голови комітету Держдуми з оборони Юрій Швиткін запропонував ввести мораторій на мітинги після теракту в метро Петербурга. - Ред.) - це пряме порушення конституції Російської Федерації, яка передбачає свободу мітингів, маніфестацій і зборів.

"Таким чином, побачивши один раз, що на вулицю вийшли люди (останні виступи молодіжні), які не схильні до путінської телевізійної пропаганди, побачивши, що вони хочуть чогось іншого замість сумної путінської вогкості - раптом відбувається теракт. І якимось дивним чином ув'язується терористична витівка - не важливо, хто її зробив: терорист-одинак або ФСБ - якимось чином вона ув'язується із правом будь-якого росіянина на мітинг, ходу та демонстрацію. Про що це говорить? Скажу словами Дмитра Кисельова - "Збіг? Не думаю", - підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...