Всюдихід з нового фільму "Чужий" реально відправиться на Місяць (відео)

Йдеться про Lunar Quattro, невеликому всюдиході від Audi, створеному спільно з німецьким космічним старпапом «Вчені на півставки».

Фото: popmech

У фільмі «Чужий: Заповіт», судячи з усього, буде чимало футуристичної техніки, якої явно прийде кінець або від вибухів, або від дій різних ксеноморфів, з подивом повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Але одна з машин у фільмі насправді вже існує, діє і, цілком можливо, після кар'єри в Голлівуді відправиться на Місяць. За планом цей всюдихід повинен в кінцевому підсумку відправитися на Місяць, але перша його місія буде вигаданої, оскільки Lunar Quattro входить до складу обладнання корабля «Заповіт».

Здається, все в новому фільмі про Чужих вимагає власного кінопролога, і навіть всюдихід його теж отримав. Звичайно, дивно, що команда з початку 22 століття користується технологією, яка існує в 2017 році, але всюдихід має доволі футуристичний вигляд, і ми сподіваємося, що він ще відправиться на Місяць.

Ну і, здається, це рідкісний приклад product placement в фільмах, який не дуже дратує. Ксеноморф здатний вивезти на своїх екзоскелетних плечах все.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...