"Высылка российских дипломатов: Финансовые потери РФ уже составили более 300 млрд рублей" - Злий одесит

На тлі пакування валіз в російських дипломатичних представництвах, фондовий ринок Росії буквально тріснув, показавши рекордне з весни 2017 року падіння, наголосив блогер.

Речниця МЗС РФ Марія Захарова. Ілюстрація:zloy-odessit.livejournal.com

"Сейчас только и разговоров о групповой высылке российских дипломатов из стран ЕС и США. Однако, помимо репутационных потерь, данное действие имело и финансовые последствия." Про це у своєму Livejournal пише zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Так, на фоне упаковки чемоданов в российских дипломатических представительствах, фондовый рынок РФ буквально треснул, показав рекордное с весны 2017 падение на 193 млрд рублей! И если уж говорить языком цифр, то за 1 дипломата РФ потеряла по 1,73 млрд руб.

Однако это речь идет о показателях Московской Биржи, хотя помимо неё в пике ушел и РТС, показавший падение стоимости российских компаний на $4,2 млрд.

Ко дну устремились и акции ведущих компаний РФ, в частности, максимальное падение показал ВТБ на 4,3%, за ним “Сбербанк”, на 2,67%, “Газпром” на 2,63%, “Норникель” на 2,25%.

Таким образом, суммарные потери российских компаний по состоянию на понедельник уже превысили 300 млрд рублей. А ведь, казалось бы, всего на всего выдворили 111 представителей сверхдержавы. Хотя, уверен, пенсионеры будут рады помочь пикирующей экономике!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...