Встает с колен молодая республика. А ваш Обама хоть одну остановку построил? - Казанський (фото)

Журналіст розповів про пафосне відкриття автобусної зупинки в окупованому Шахтарську.

"В Шахтерске (ОРДЛО) торжественно открыли новую остановку." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Цитата из статьи на городском сайте.

"Сегодня, 14 апреля 2017 года, в городе Шахтерске состоялось открытие нового остановочного павильона (район Амвросиевского поворота). На мероприятии присутствовали глава администрации города Шахтерска Алексей Швыдкий, первый заместитель главы администрации города Шахтерска Андрей Локтенко, а также жители окрестных населенных пунктов".

Встает с колен молодая республика, набирается сил. Скоро всей вашей Америке кирдык. Вот у нас глава администрации как может! А ваш Обама хоть одну остановку построил?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загрожують три роки колонії: В РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як знищили окупантів разом із їхньою технікою на Донеччині (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:54

Сили спецоперацій ЗСУ знищили важку техніку та 11 військових противника на Донеччині, інформують Патріоти України. Як йдеться у повідомленні ССО у Telegram у вівторок, 23 квітня, оператори FPV-дронів тактичної групи Медоїд 3-го полку ССО показали резул...