Встановлено особу ветерана АТО, який бомжує в київському метро, - Роман Бочкала

Алі Герасименко, який служив в 11-му батальйоні з 17 серпня 2015-го, страждає важким посттравматичним розладом.

Боєць АТО став бомжем. Фото: Фейсбук.

Спасибі всім, хто відгукнувся на заклик допомогти цьому бійцю. Саме бійцю. Факт встановлений. Цю людину звуть Алі Герасименко. В 11-му батальйоні служив з 17 серпня 2015-го. Був мобілізований Ірпінсько-Бучанським військкоматом. 51 рік. Прописаний в Житомирі. Кулеметник від Бога - кажуть товариші по службі. Так пише в своєму Facebook військовий журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

Раніше журналіст опублікував фотографію чоловіка, одягненого в уніформу з шевронами батальйону «Київська Русь», що бомжує у київському метро.

Багато хто гнівно прокоментував допис Романа Бочкали, були такі, що казали, мовляв, аватар. Нема чого йому допомагати.

"Але я більше схильний довіряти інформації батальйону. Мені повідомили - у Алі гостра посттравматика. Людина добра і чуйна. Але війна змінює людей. Став агресивним. Запив. У підсумку два тижні тому був звільнений за невідповідність. По суті, виставили людини на вулицю. Іди гуляй, солдат. Ось і лежить тепер у метро ...", - пише журналіст.

Але головне: відгукнулося кілька волонтерських фондів, готових допомогти. І просто приватних осіб. З державних структур на зв'язок ніхто не виходив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...