Втече миттєво: Такий прогноз щодо дій Кадирова дав російський політик

​Костянтин Боровий, відомий російський опозиціонер, вважає, що та армія, про яку в інтерв'ю розповідав Рамзан Кадиров, наймана, і вона буде існувати тільки в тому випадку, якщо глава Чечні буде її добре фінансувати.

Як інформують Патріоти України, про це Боровий написав на своїй сторінці в Фейсбуці. «Кадиров вилетить з території Росії протягом декількох годин після виникнення небезпеки для Путіна або для нього особисто, як він вже робив це кілька разів»,Росія вважає опозиціонер.

За його словами, одноосібна влада глави Чечні суперечить звичної структурі суспільства, і Кадиров відкуповується бюджетними коштами від інших тейпов, а ці гроші йдуть до нього з російської столиці.

«Ненависть, яку відчувають до нього чеченці, не дозволить йому зберегти владу не тільки після відходу Путіна, але навіть і при істотному скороченні фінансування», впевнений Боровий.

На думку опозиціонера, Кадиров зовсім не хвилюється за своє майбутнє, оскільки вже встиг «підготувати місце відразу в декількох мусульманських країнах».

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...