Вибори в РФ: "Дуже хороший результат для всіх нас і дуже поганий - для Кремля", - російський опозиціонер

Головний результат виборів в Думу 2016 року - катастрофічно низька явка виборців.

18 вересня в РФ проходять вибори до Держдуми. Фото: rbc.ua.

Один результат виборів до Держдуми в Росії вже можна підвести - це катастрофічна явка, пише на своїй сторінці в Фейсбуці російський опозиціонер Леонід Волков, передають Патріоти України, цитуючи Нескучные новости:

"В 2011 году было номинально 60%, реально около 50% (остальное - вбросы и переписывания), в 2016 году, однако, не получится и 40%, и это только за счет Кемерова и Северного Кавказа, без них, видимо, и 35% не получается.

О чем это говорит. О том, что народ наш мудр. О том, что народ чувствует фальшь. О том, что выборы без выбора никому не интересны. О том, что никакого "мандата большинства" нет, никаких 86% нет.

Как там писали в методичках ЕР перед выборами? "Большинство не может ошибаться?".

Вот большинство однозначно высказалось: это не выборы, а фарс, это не политика, а фейк. Получите, распишитесь.

Короче, это очень хороший результат выборов для всех нас и очень плохой - для Кремля".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...

"Ситуація нагадує початок вторгнення РФ": Військкор заявив про перекидання бійців ГУР до Часового Яру

неділя, 28 квітень 2024, 22:52

Військовий журналіст Андрій Цаплієнко заявив, що Україна перекинула до Часового Яру на Донеччині бійців Головного управління розвідки для оборони міста. Про це він повідомив із посиланням на власні джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. "За ...