Вибрані народом України представники не можуть розмовляти з маріонетками Кремля, - Портніков

Сенс Мінських угод полягав у проведенні виборів і визначенні людей, які будуть обрані населенням Донбасу і зможуть представляти його справжні інтереси.

"Захарченко та Плотницький не є легітимними представниками населення Донбасу. Вони – маріонетки, що нав'язані окупантом і можуть бути змінені в будь-який момент, як і їхні забуті попередники. Ніякого реального впливу на звільнення наших громадян з підвалів вони не мають. Скаже Путін – звільнять всіх за 24 години. Не скаже – можна хоч усією Верховною Радою їхати на перемовини – нічого не буде", - написав оглядач Віталій Портніков на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Сенс Мінських угод полягав у проведенні виборів і визначенні людей, які будуть обрані населенням Донбасу і зможуть представляти його справжні інтереси. Росія тому й проти чесних виборів, що розуміє: обраний представник куди менш керований, ніж призначений зрадник.

Вибрані представники народу України не можуть на рівних розмовляти із маріонетками – таким чином вони легітимізують їхню владу, створюють ілюзію рівного народного представництва і підривають переговорний процес.

Політика – це не розмови в телевізійному або радіоефірі з заїжджими гастарбайтерами, а відповідальність, дисципліна і розуміння. Відповідальність перед країною, дисципліна в думках і діях, розуміння процесів, що відбуваються. І якщо ти дійсно хочеш допомогти своїй країні, всьому цьому слід наполегливо вчитися. Бажано у порядних вчителів. А потім вже говорити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...