Вихід лише один: В Авакова запропонували радикальне рішення щодо каналу "Інтер"

Радник міністра МВС Шкіряк вважає за необхідне націоналізувати канал, який свідомо провадить антидержавну, антиукраїномовну політику.

Канал "Інтер" запропонували націоналізувати. Ілюстрація:http://zn.ua/

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк запропонував націоналізувати один з найбільших телеканалів країни - канал "Інтер". Про це він написав у себе на сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

""Інтер" – російсько-пропагандистський телеканал Льовочкіна-Фірташа і оппотерористів в Україні. Свідомо провадить антидержавну, анти україномовну політику і здійснює внутрішньо інформаційні диверсії. Вихід один – націоналізація. Раніше-пізніше, станеться", – написав Шкіряк.

Нагадаємо, що медіахолдинг “Інтер медіа груп” виступив з критичною заявою в світлі прийняття законопроекту про мовні квоти на українських телеканалах.

Як повідомлялося раніше, 16 березня Верховна Рада України прийняла законопроект про квоти української мови на телебаченні. Законом передбачається, що частка передач або фільмів на українську мову має становити не менше 75% протягом доби в кожному з проміжків часу з 7:00 до 18:00 і з 18:00 до 22:00.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.