Винахідливий індієць "замінував" аеропорт через кохану подругу

Чоловік просто намагався знайти привід не їхати у відпустку з подругою, з якою він познайомився через Інтернет.

Фото: infokava.com

Поліція розповіла, що 32-річний Мотапартхі Вамши Крішна відправив в поліцію Мумбая лист електронною поштою. У листі він видавав себе за жінку, яка нібито підслухала в кафе розмову між мусульманами, які планували здійснити в аеропортах Індії захоплення кількох літаків, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У результаті заходи безпеки в аеропортах Хайдерабада, Мумбаї і Ченная були посилені, однак до скасування рейсів це не призвело. Поліції вдалося з'ясувати за IP-адресою, що лист було надіслано з інтернет-кафе в Хайдерабаді. Після цього за записами камер спостереження вдалося встановити зловмисника. 20 квітня він був заарештований.

З'ясувалося, що працівник турагенції Крішна, у якого вже є дружина і дитина, познайомився через Інтернет із жінкою, що живе в Ченнаю. Нова знайома зажадала від чоловіка, щоб він поїхав з нею в подорож в Мумбаї і Гоа.

Не маючи грошей, Крішна вирішив відправити подрузі фальшивий квиток з Ченная в Мумбай, після чого створити хаос в аеропортах шляхом поширення інформації про підготовлювані теракти, таким чином знявши з себе відповідальність за подорож,що не відбулася. Чоловікові пред'явлено звинувачення за чотирма статтями, включаючи видавання себе за іншу особу і поширення завідомо неправдивої інформації.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...