"Випускні іспити" бойовиків: Волонтер пояснив активізацію диверсантів на Луганщині

На території колишнього піонерського табору "Чайка" у Первомайську російськими кураторами створена диверсійна школа, в якій "курсанти" проходять підготовку для участі у бойових діях та диверсійній діяльності на території України.

Російські бойовики. Фото: inforesist.org.

"Активізація діяльності ДРГ бойовиків і загострення ситуації на Первомайсько-Стаханівському напрямку пов'язана із закінченням курсу навчання і складанням випускних "іспитів" курсантами диверсійної школи, яка розташована поблизу тимчасово окупованого м. Первомайськ Луганської області", - написав луганський активіст Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

На території колишнього піонерського табору "Чайка" російськими кураторами створена диверсійна школа, в якій "курсанти" проходять відповідну підготовку для подальшої участі у бойових діях та диверсійній діяльності на території України.

Під керівництвом інструкторів, загальною кількістю до 20 чоловік, бойовики проходять курси з вогневої підготовки, надання першої медичної допомоги і диверсійної діяльності. Серед "курсантів" та випускників цієї школи є колишні російські кримінальні злочинці.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" протягом останнього тижня відбувалася ротація серед особового складу викладачів та інструкторів диверсійної школи. Як повідомлялося раніше, у Луганській області військовослужбовці Збройних сил України під час зіткнення затримали громадянина РФ, який є комендантом окремої мотострілкової бригади терористичної організації "ЛНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...