Вирвати Одесу з лап "русского мира": журналіст про те, як Україна вкотре врятувала "Перлину біля моря" від реваншу агентури Кремля та тітушок Бойка

"Одеса - українське місто. Багато в чому завдяки зусиллям патріотичних силовиків", - вважає Сергій Висоцький.

Одеса перебувала під надійною охороною. Фото:112.ua

Завдяки професійним діям МВС під керівництвом Арсена Авакова вдалося запобігти провокаціям і не допустити зіткнень в Одесі. Про це в Facebook пише народний депутат України, журналіст Сергій Висоцький, повідомляють Патріоти України.

"За підсумками дня особливо хочеться відзначити роботу правоохоронних органів. Відомство Арсена Авакова показало себе на висоті. І справа не просто в тому, що поліція і Нацгвардія кинула в Одесу додаткові сили. Вперше на моїй пам'яті МВС, поліція і СБУ знаходилася в такій щільній взаємодії з суспільством", - поділився враженнями нардеп.

За його словами, всі патріотичні організації були залучені до планування і організації заходів.

"Щільна координація розпорядку дня дозволила знешкодити безліч провокаторів і ліквідувати в зародку ряд небезпечних ситуацій. Наприклад, поліція моментально реагувала на повідомлення патріотів про вивішування прапорів Росії і колорадських стрічок", - повідомив Висоцький.

Депутат зазначив, що на місці ситуацію координував заступник міністра МВС Сергій Яровий, а "в Києві сильно допоміг з комунікацією Шкіряк".

"Вони всі разом з головою обласної поліції допомогли стримати агресивних тітушок Бойка в аеропорту, не допустили зіткнення, на яке патріотів провокували представники Опоблоку. Вони взяли активну участь в переговорах з Бойком про те, щоб він зі свитою мирно покинули Одесу", - зазначив він.

"Одеса - українське місто. Багато в чому завдяки зусиллям патріотичних силовиків", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...