"Вищий пілотаж": У зоні АТО український журналіст "випадково зіштовхнув" російського генерала в окоп

Російський генерал, який у складі місії ОБСЄ намагався всіх запевнити, що він не росіянин, летів в окоп у супроводі з відбірною російською лайкою, якою він володіє краще, ніж англійською мовою.

Окоп в зоні АТО. Ілюстрація:wz.lviv.ua

У селищі Зайцеве Донецької області, яке знаходиться на лінії розмежування в зоні АТО, українські журналісти "ненавмисно зіштовхнули" російського генерала в окоп. Про це колишній народний депутат, позаштатний радник міністра інформполітики України Олександр Бригинець написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, курйозний інцидент трапився з російським генералом, коли він приїхав у складі місії ОБСЄ на окупований Донбас.

"У Зайцеве, в складі ОБСЄ, приїхав російський генерал. Це було видно по пиці, та й бійці через інтернет його пробили, "зливши" інфу нашим журналістам", - написав Бригинець.

Після того, як журналісти підійшли до нього за коментарем, він ламаною англійською намагався довести, що він не росіянин і не розуміє російської мови.

"Коли всі разом пішли до окопів, наш журналіст акуратненько підставив ніжку генералу, що не розуміє російської. Він полетів в окоп у супроводі добірного російського мату, яким досконало, виявляється, володіє. Потім таємний російський генерал сховався в авто і більше не висовувався. Наші журналісти - це сила!" - захоплюється екс-нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...