"Висит и никого из персонала особо не харит": Мережа відреагувала на колорадські стрічки у магазині в Дніпрі (фото)

На стенд з цукерками невідомі почепили сепаратистську листівку з забороненою в Україні стрічкою.

Ілюстрація:Обозреватель

У Дніпрі в одному з супермаркетів мережі "Сільпо" на стенд з продукцією Roshen приклеїли листівку з "колорадською" стрічкою і закликами усунути від влади "криваву хунту" і "не оплачувати вбивства громадян України". Фото листівки, підписаної як "Громадський спротив нацизму", опублікувала в Facebook мешканка Дніпра Олена Зєєва, передають Патріоти України.

Зєєва зазначила, що продавці в магазині були "точно в курсі", що відбувається, але не звернули на листівку жодної уваги.

У мережі знімок викликав чималий резонанс.

""Гражданское сопротивление нацизму", скблд! В Днепре. В Сильпо. Хунта, епрст, ага, кровава! Висит и, судя по комментариям автора, никого из персонала особо не харит. Не желаю терпеть подобное дерьмо не только у себя в городе, но и в стране в целом.

Никогда ни с чем не боролась публично, никакие компании не тегала и разборок в Фб не устраивала, но тут шо называется бомбануло. Хочу с вашей помощью найти кого затегать из Сильпо и убедиться, что в дальнейшем будут приняты меры по недопущению подобного.

Если персоналу и покупателям пофиг, то мне - нет. Другим компаниям на заметку - не стоит допускать подобного, тут нужная мгновенная реакция и контроль. Днепр - куда с таким обращаются, кто подскажет?", - пише Інна Музичук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...