Вже є більше 230 голосів: 14 липня Рада спробує прийняти закон про вибори на Донбасі - депутат

"Чому саме 14-го липня? Це фактично останній пленарний день Ради цієї сесії і до вересня вона вже не збереться. Тобто розлючені люди аби висловити свій гнів цим обранцям та фсбшним посіпакам не зможуть - депутати втечуть у відпустки" - написав Семенуха.

Фото: Fаcebook

З декількох джерел стало відомо, що 14 липня в четвер у Верховній Раді планують прийняти закон, за яким призначаються вибори в окупованих територіях Донбасу. Про це депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Роман Семенуха написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Шановне товариство! Мушу поділитися сумною та дуже тривожною інформацією." - пише нардеп, продовжуючи: - З декількох джерел стало відомо, що 14 липня у четвер у Верховній Раді планують прийняти Закон, яким призначаються вибори в окупованих територіях Донбасу.

Чому саме 14-го липня? Все дуже просто: це фактично останній пленарний день Ради цієї сесії і до вересня вона вже не збереться, Тобто розлючені люди аби висловити свій гнів цим обранцям та фсбшним посіпакам не зможуть - депутати втечуть у відпустки. Станом на кінець тижня за цей закон, який фактично демонтує нашу незалежність вже є більше 230 голосів.

На момент голосування ситуація на фронті буде максимально загострена.

Прийняття цього Закону фактично виводить Росію з процесу як учасника та агресора, остаточно перетворюючи загарбницьку війну на "громадянський конфлікт", а бойовиків та терористів легалізовує.

Після виборів процес реінтеграції окупованої території (фактично контрольованою Росією) продовжиться через імплементацію змін до Конституції, фінансове утримання Україною окупованих територій, довибори до Верховної ради від окупованих територій, через які сьогоднішні вбивці стануть депутатами українського парламенту.

А далі за їх планом позачергові національні вибори, після чого ширка буде остаточно оформлена в парламенті і Україна знову надовго повертається під протекторат Росії. Але так не має бути..." - написав депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...