Вже тоді були гібриди. Вони несли людям смерть. Називались ці гібриди... СССР

Андропов Ю. (голова КДБ). Товаришу Брежневу Л. І.

Товаришу Брежневу Л. І. [доповідь про нелегальну передачу 14 травня 1975 р. довіреній особі КДБ, керівникові служби зовнішніх операцій Народного фронту визволення Палестини В.Хаддаду партії зброї та боєприпасів у нейтральнихводах Аденської затоки ]

Довідка: Вадей Хаддад (1927, Цфат, Палестина – 28 березня 1978, НДР)) – довірена особа КДБ, керівник служби зовнішніх операцій Народного фронту визволення Палестини.Повідомляють Патріоти України з допису Доктора Історичних Наук Павло Гай-Нижник.

1968 р. – захоплення літака компанії Ель-Аль на напрямкові Рим – Тель-Авів (Рейс 426); літак було спрямовано до Алжиру, де 22 ізраїльських громадян утримувалися протягом 40 днів.

1970 р. – захоплення чотирьох літаків компаній TWA, Swissair, Pan Am та BOAK (два перших літака були відігнано до Йорданії, що слугувало одним з приводів для репресивних заходів керівництва Йорданії проти палестинських націоналістичних організацій, що відомі як Чорний вересень.

1972 р. – теракт у міжнародному аеропорті Лод (три члени Червоної армії Японії, навчених у тренувальних таборах у Лівані й діючих від імені НФВП, прибули на рейсі з Парижу й розстріляли в аеропорту пасажирів; 26 осіб, в тому числі паломники-християни, загинули, близько 80 отримали поранення).

1976 р. – захоплення літака Air France на рейсі Афіни – Париж (літак з 260 пасажирами та членами екіпажу був посаджений у Лівії, а звідти був перегнаний до столиці Уганди Кампалу; там заручники утримувалися кілька днів, поки не були звільнені ізраїльським спецназом в перебігу спецоперації «Кульова блискавка»; 4 заручника було вбито, 10 поранено).

Опублікував: Стефанія Українка
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....