Вже відбулася дуель поглядів Усика і Хука (відео)

​Чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (12-0, 10 КО) у чвертьфіналі World Boxing Super Series зустрінеться з досвідченим німецьким боксером Марко Хуком (40-4-1, 27 КО).

Фото з відкритих джерелВ ході церемонії жеребкування Усик, який був в числі сіяних під номером один, сам вибрав собі Хука в якості опонента, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після того, як було оголошено пару Мурат Гассієв - Кшиштоф Влодарчик (поляк є обов'язковим претендентом на пояс росіянина), український боксер міг вибрати собі в суперники Хука, кубинця Майка Переса або росіянина Дмитра Кудряшова. В результаті Усик зупинив свій вибір на німецькому боксері.

Усик зазначив, що зробив такий вибір "через фанатів", а Хук сказав, що українець був найбажанішим опонентом для нього. Дата і місце проведення бою Усик - Хук стануть відомі пізніше. Бій повинен відбутися у вересні або жовтні.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...