Взорвали намеренно: Російський полковник розповів про причини катастрофи Ту-154 над Чорним морем

Валерій Гратов заявив, що замовлення на підрив борту імовірно надійшло з адміністрації президента РФ.

Ілюстрація:BBC.com

Причиною загибелі російського військового літака Ту-154 міг стати санкціонований кремлівським керівництвом умисний підрив борту. Про це написав російський полковник-десантник Валерій Гратов на своїй сторінці в Facebook з посиланням нібито на джерело у військових колах РФ, зазначають Патріоти України.

"Существует еще одна неофициальная версия от моих коллег. Самолет взорвали намеренно! Так как борт принадлежал МО РФ и досмотр проходит более лояльно "для своих", то пронести бомбу на борт было не сложно. Теракт был санкционирован сверху, поэтому, даже не имея черных ящиков, в СМИ сразу стали разгонять заявления, что крушение было связано с технической неисправностью или ошибкой пилота", - пише він.

За словами Гратова, "заказ, вероятно, поступил из администрации Президента (возможно, сам Президент не был проинформирован об этом, #Сурков известен своими подлянками и манипуляциями в плане слива), исполнителями, скорее всего были люди #Кадыров'а. Трудно судить был ли это смертник, или бомбу пронесли и оставили на борту".

"В среде силовиков зреет раскол, так как не все готовы идти по трупам своих граждан и выполнять беспрекословно указания на ликвидацию соотечественников ради картинки в СМИ или политических интриг. Я также глубоко возмущен, у меня нет оснований не доверять боевым побратимам и коллегам. Все слишком далеко зашло", - заявляє десантник.


Як повідомлялося раніше, офіційна влада РФ наполягає на технічній несправності літака або помилці пілота як причин катастрофи борту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль, - Голобуцький

вівторок, 16 квітень 2024, 12:40

"Чеські політики зробили вже кілька заяв, що Україна має отримати таку ж підтримку Заходу, як і Ізраїль під час удару Ірану. Міністр з європейських справ Чехії Мартін Дворжак висловив жаль, що повітряний простір України не захищається з тією самою енер...