Who are you, Mr. Groisman? Юлія Мостова розклала нового прем'єра по поличках

Взагалі, новий глава уряду не без здібностей, але йому не вистачає досвіду і не дістає "вертолітного" погляду"

Володимир Гройсман. Фото: 112.ua.

Головний редактор українського тижневика "Дзеркало тижня" і авторитетний аналітик Юлія Мостова вважає, що прем'єр-міністр Володимир Гройсман надмірно самовпевнений. Про це вона розповіла в інтерв'ю НВ, передають Патріоти України.

"Шапкозакидництво притаманне, практично, кожному з кандидатів на вищі посади. Хтось приходив з планом хоча б на перші 100 днів? Це хвороба кожного кандидата в прем'єри і президенти, який приходить до влади. Від такої ж самовпевненості страждає і нинішній прем'єр Володимир Гройсман", - сказала Мостова.

На її думку, Гройсман не є стратегом. "Він може бути впертий у певних напрямках. Йому ще належить зрозуміти, де він може зайняти позицію і впертися. Перебуваючи у званні максимум майора, він намагається командувати всіма арміями. Коли він обговорював зі своїм оточенням питання підвищення тарифів, то прекрасно знав, що не можна це робити так, як пропонує МВФ, але для цього треба було запропонувати альтернативу, яким чином заробляти гроші й обслуговувати борг. Потенційно Гройсман здатний на слово, але йому не вистачає досвіду і не дістає "вертолітного" погляду", - зазначила Мостова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російський" військовослужбовець, який відкрив вогонь по "своїх", виявився жителем окупованих територій

субота, 4 травень 2024, 19:53

"Російський" військовослужбовець відкрив вогонь по "своїх" і розстріляв шістьох командирів із 70-ї мотострілецької дивізії ЗС РФ. Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на джерела з боку противника, передають Патріоти України. Росіяни роз...

"Щиро бажаю, щоб так само "народжувалося життя" в твоєму місті": Андрій Бєдняков висміяв ведучу з РФ, яка їздила на ТОТ

субота, 4 травень 2024, 19:14

Український ведучий і гуморист Андрій Бєдняков публічно висловився про російську телеведучу, блогерку Настю Івлєєву, яка днями зганьбилася своєю пропагандистською позицією, передають Патріоти України. Так, у своєму фотоблогу Андрій іронічно звернувся д...