"История повторяется: Россия оказалась в лиге суперзлодеев вместе с Хезболлой и Асадом", - Олег Пономар

Глава МЗС Великобританії Борис Джонсон повторив слова Рональда Рейгана, який назвав СРСР "Імперією зла" і з чого, власне, і почався розвал держави.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Вівторок. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Все помнят, что Рейган назвал СССР "Империей зла" и это (заявление) стало началом конца СССР. Так вот, история повторяется. На этот раз такое заявление сделал глава британского МИД Джонсон - "Они (РФ) оказались в лиге суперзлодеев вместе с Хезболлой и Асадом". Особенно прекрасно это заявление звучит накануне сегодняшнего визита Президента Украины в Лондон.

- Три лучше, чем один: К берегам Кореи США направляют еще два (к Carl Vinson) авианосца - Ronald Reagan и Nimitz.

- Ждем в гости: Эрдоган летом собирается посетить Украину. К тому времени должна быть завершена напряженная работа по согласованию всех деталей Соглашения о зоне свободной торговли Турция-Украина.

- Это просто для общего развития информация: Экономика Канады в первом квартале 2017 года выросла почти на 4% - это самые высокие темпы среди государств G7".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...