"Итоги Сочи: Сначала выполнение Минских соглашений, потом - снятие санкций", - Олег Пономар

Ангела Меркель на зустрічі з В.Путіним в Сочі підкреслила, що влада в Києві була обрана демократично і має повне право вести свою політику в межах власної держави

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Друзі, доброго ранку. Середа на нашому календарі. Що можна відзначити? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

" - Итоги Сочи:
Меркель привержена Минским соглашениям. Только после их выполнения можно говорить о снятии санкций с России.

- Идите домой:
Конституционный суд Молдовы признал неконституционным пребывание российских миротворцев на территории Приднестровского региона Молдовы.

- "Уставшая Европа":
Всемирный банк (ВБ) решил предоставить Украине новый заем на 150 миллионов долларов. Цель данного проекта - расширение доступа к долгосрочному финансированию для малых и средних предприятий, ориентированных на экспортную деятельность.

- Это те законы (о доступе к реестрам недвижимости и тд), что приняла Рада в прошлом году:
Украина за год резко поднялась в рейтинге открытости государственных данных. Сейчас в рейтинге Global Open Data Index Украина занимает 24 место.

- Слетаются на безвиз:
Крупнейшая итальянская авиакомпания Alitalia вернулась в Украину с регулярными рейсами.

Вот такие у нас сегодня новости. Майте всі гарний день".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...